לראיון בשגרירות יש לדאוג להביא את הממסכים הבאים:

1. דרכון בתוקף לחצי שנה לפחות מהיום בו אתם רוצים להיכנס לארה"ב, ולדאוג שיש בו דף אחד ריק בעבור הויזה.
2. שתי תמונות בגודל 5X5 ס"מ - תמונות פספורט מצולמות על רקע לבן, עדכניות, צבעוניות ברורות. יש להציג את חזית הפנים עם אוזניים חשופות. אין להצטלם עם משקפיים כהות. מותר להצטלם עם כיסוי ראש אך יש לוודא שאינו מסתיר את הפנים.
3. אישור על מועד הראיון - מודפס ובו כל שמות בנית המשפחה המגיעים לראיון, התאריך והשעה לה הוזמנתם.
4. אישור על טופס DS-160 - אישור ובו תמונת הפספורט שלכם מודפסת יחד עם הברקוד. על האישור להיות מודפס באיכות גבוהה. את הטופס ממלאים דרך אתר השגרירות, בשפה האנגלית ויש כ-80 שאלות שונות.

הערה חשובה: עקב מגבלות טכנולוגיות, אין השגרירות מסוגלת לבצע תיקונים בטעויות שבוצעו בעת מילוי הטופס, ועל כן טעות במילוי הטופס עלולה להסתיים בדחיית הבקשה שלכם לויזה.


6. מסמכים המעידים על קשר לישראל - מה שמכריע את ההחלטה האם לאשר ויזה או לאו הוא ההוכחה שאין בכוונתכם להגר באופן לא חוקי לארה"ב ושתחזרו חזרה לישראל בתום הביקור שלכם. אתם יכולים להוכיח זאת באמצעות מסמכים שונים המעידים על הקשרים החזקים שיש לכם בישראל לדוגמא: תלושי שכר, מכתב מהמעסיק שהוא מצפה לשובכם בתום החופשה, אישור על בעלות נכסים, רישום ללימודים וכי"ב.


טופס DS-160 - רקע ומידע

ראיון שגרירות ארה"ב

על מי להגיע לראיון?

מה להביא לראיון?

יום הראיון

מכתב מהמעסיק

מועמדים בעלי רקע טכנולוגי או מדעי

מה נדרש בכדי להוציא ויזה לילד?

כיצד לקבוע ראיון חירום/דחוף?

בעל אזרחות זרה, האם יש צורך ויזה?

שגרירות ארה"ב - ראיון בנוהל הישן

 

2009-2013  © כל הזכויות שמורות למג'יק ויזה
צור קשר - תקנון - מדיניות פרטיות  - ויזה לארה"ב - ויזה לארצות הברית